WERKWIJZE

 

In een eerste gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uw noden en wensen en geef ik aan wat ik voor u kan betekenen.

Bij iedere samenwerking hanteer ik volgende principes:

PERSOONLIJKE AANPAK

Als éénmanszaak garandeer ik uiteraard een persoonlijke betrokkenheid wat toelaat actief mee te denken naar passende oplossingen.

COMMUNICATIE

Duidelijke, regelmatige en niet-technische communicatie zijn voor mij prioritair. Goede communicatie is de basis voor een succesvol project.

KEEP IT SIMPLE

In een wereld van toenemende complexiteit vind ik het belangrijk de zaken eenvoudig te houden. Ervaring leert dat eenvoudige oplossingen beheersbaar blijven. Zeker in IT is de verleiding naar onnodige “toeters en bellen” groot, dit resulteert echter in nodeloze complexiteit en bijgevolg in extra kosten en tijd.

FLEXIBEL OFF-SITE REGIEWERK

Opdrachten worden in regie uitgevoerd tegen een vast uurtarief (met uitz. van webdesign). Zo betaalt u enkel de werkelijk gepresteerde uren en zijn wijzigingen van de vereisten tijdens het project geen bron tot discussie. Op die manier kan ik ook flexibele werktijden garanderen.   Aangezien ik in Oostenrijk woon worden opdrachten off-site uitgevoerd. Via telefoon/mail/skype videocall garandeer ik echter een vlotte en correcte communicatie. Zo kan ik tegen een gunstig uurtarief werken. Maandelijks ben ik een aantal dagen in België en is het eveneens mogelijk om besprekingen te plaatse in te plannen.